2018.07.22.
 
 

Az Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék munkatársai nevében köszöntöm az olvasót. Immár húsz év telt el azóta, hogy az energetikai mérnökképzést a mai értelmezésünk szerinti formában megindítottuk. Az első ténylegesen energetikai mérnök szaknak nevezett program a paksi főiskolai képzés volt. A főiskolai képzést követte az ötéves program megindítása. A felsőoktatás Bologna egyezmény szerinti átalakulásával e képzések megszűntek es a helyüket az alap és mester diplomát adó programok vettek át.

A húszéves jubileum alkalmából az Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék és az Energetikai Szakkollégium szervezi Energetikai Mérnökök Öregdiák Találkozóját melyre az energetikai mérnöki szakok bármelyiken végzett kollégákat tisztelettel meghívjuk és szeretettel várjuk.

E honlap létrehozásával célunk a találkozó előkészítése illetve az energetikai szakokon végzett évfolyamok tagjainak egymással es az Alma Materrel való kapcsolattartáshoz a szervezett keretek megteremtése.

Kérem, hogy az energetikai mérnök közösség minél teljesebb informálását segítse azzal, hogy megadja az adatbázisunkban az elérhetőségeit, ha hibásan szerepel, kérem, hogy aktualizálja, illetve az egykori tankörtársak, évfolyamtársak értesítésével segítse a honlap eredményességét es a találkozó sikerét.

Bízva a rendezvényen való személyes találkozásban jó egészséget, változatos és sikeres mérnöki tevékenységet kívánok!Gróf Gyula
tanszékvezető